bloggHeader

Telefonsamtal

"Hej och välkommen till CSN - Centrala organisationen för Styrande Nazister. Innan vi kan ta ditt samtal vill vi att du gör några val. Är du normalbegåvad, tryck 1. Anser du dig vara en lägre stående varelse, tryck 2. Anser du dig vara lika intelligent som oss, var god lägg på luren."

1

"Du har valt 1. Om du vill godkänna detta valet. Tryck 1. Om du vill ändra valet och höra alternativen igen, tryck 2."

1

"Du har valt att hålla fast vid ditt val. Är detta ditt slutgiltiga val, tryck 1. Annars, tryck 2."

1

"Du har valt att fortsätta. För att kunna hjälpa dig behöver vi veta lite mer. Gäller ditt ärende studiestöd, tryck 1. Gäller det klagomål, var god lägg på luren."

1

"Ditt ärende gäller studiestöd. Du bör veta att vi sällan har ork eller lust att besvara dina frågor. Ha detta i åtanke när du gör kommande val. Vill du ha några av våra blanketter, tryck 1. Vill du ha en blankett om hur man fyller i våra blanketter, tryck 2. Vill du göra en ny ansökan om studiemedel, var god lägg på luren. Det tar ändå alldeles för lång tid att behandla ditt ärende."

1

"Om du tycker om att trycka på knappar och vill fortsätta kommunicera med vårat talsvar, tryck 1. Vill du tala med en handläggare, tryck 2.

2

"Du har för första gången tryckt två. Vill du fortsätta, tryck 1. Vill du avbryta, tryck 2.

1

"Du vill tala med en handläggare, tänk på att vi oftast är otroligt otrevliga och avskyr våra arbeten. Är vi trevliga är det enbart för att vi får gå hem om tre minuter, eller för att vi fick ligga igår. Du kopplas nu vidare.

Ditt samtal är nummer.... 2378 i kön. Beräknad väntetid är.. 46 timmar och.. 23 minuter. Tack för att du väntar."

Kommentarer
Postat av: Otto

Haha xD <3

2008-11-19 @ 19:51:45
Postat av: Jonas

Synd att jämnställa Nazister med CSN :P

2008-11-22 @ 15:11:46
Postat av: Jonas

Förövrigt låter det precis som AMS alltid låtit, fast de låter ju så IRL. Åtminstone de gånger jag varit där, såvida de inte skärpt sig de senaste åren så är det nog samma ännu..vilket jag är ganska säker på.

2008-11-22 @ 15:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0